Viktoriagatan 19 703 55 Örebro
Kontakta oss 070 400 59 96

Arbetsterapeut

Specialpedagog

 

Specialpedagog med erfarenhet inom neuropsykiatrisk utredning.

Vi söker Specialpedagog med lång och bred kunskap av skolan samt goda kunskaper inom neuropsykiatrisk funktionsnedsättning.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
Som specialpedagog kommer ni att delta i ett tvärprofessionellt team där fokus är utredning av barn och ungdomar med frågeställning inom neuropsykiatrisk problematik. Vi ser att ni som söker ska ha en god kännedom om skolans arena där insamlande inför utredning är en viktig del av arbetsuppgiften. Ni ska också kunna återkoppla resultat av utredningen samt kunna ge relevant information kring vidare åtgärder som ska främja en positiv skolutveckling för barnet och ungdomen.

Sista ansökningsdag:

Ort: Örebro / Gävle

Omfattning: Tjänsten är ännu ej aktuell.

För information: John Beers, john@beers@enpgruppen.se

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Med stort engagemang och hög kompetens och professionellt arbete skapar vi bättre förutsättningar och erbjuder snabb- och rätt hjälp när det behövs som mest till barn- och ungdomar i vårt samhälle och deras föräldrar och anhöriga.

ENP-Gruppen leds av en ledningsgrupp med verksamhetschef och som består av psykologer, psykiatriker och koordinator mm. ENP-Gruppen är tänkt att fungera som ett komplement till Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) gällande neuropsykiatriska utredningar. Vi erbjuder barn- och ungdomar neuropsykiatriska utredningar såsom ADHD, Autism på specialnivå med hög tillgänglighet och hög kompetens.

Ansök till jobbet
OBS! Tjänsten är ännu ej aktuell. Du är välkommen att skicka in ditt CV i förväg om du besitter den rätta kompetensen

Du söker genom att maila ett personligt bred samt CV till jobb@enpgruppen.se
Märk meddelande med ”Jobbansökan Arbetsterapeut”